У Сочі потужна "бавовна" біля аеропорту: спалахнув резервуар із пальним

20 вересня 2023, 10:46
Загорівся резервуар із 1200 тоннами палива, що знаходиться поблизу аеропорту.
У Сочі потужна 'бавовна' біля аеропорту: спалахнув резервуар із пальним
У Сочі сталась пожежа резервуару із паливом / колаж: Главред, скріншот: відео Telegram

Зранку 20 вересня у Сочі спалахнула масштабна пожежа в резервуарі з дизельним паливом, що знаходиться поблизу аеропорту.

Як повідомляють в російських Telegram-каналах, що пожежа в Сочі зайнялася на нафтобазі "Роснафти". Загорівся резервуар із 1200 тоннами пального.

За даними росЗМІ, пожежа сталася в Адлерському районі, неподалік нафтобази та аеропорту Сочі. Пропагандисти стверджують, що вибух нібито міг стати наслідком атаки безпілотника.

відео дня

"Місцеві жителі повідомляють про гучний звук вибуху близько 5 ранку. Наразі на місці працюють пожежники, площа близько 100 квадратів. Резервуар загасили за допомогою піни", - йдеться у повідомленні.

У Сочі потужна 'бавовна' біля аеропорту: спалахнув резервуар із пальним
У Сочі сталась "бавовна" / скріншот: Главред

Дивіться відео, як у Сочі зірвався резервуар із паливом:

"Бавовна" в Росії

Нагадаємо, що під Бєлгородом прогриміла серія вибухів. Російські пропагандисти повідомляли, нібито дрони збивали в Яковлевському районі Бєлгородської області та в місті Строїтель, яке є центром Яковлевського району.

У Курську прогримів вибух через атаку дрона, а під Москвою з переляку закрили 2 аеропорти. У країні-агресорці кажуть, нібито залізничний вокзал у Курську атакував БПЛА. При цьому два аеропорти під Москвою перекривали "через загрозу безпілотників".

У Зеленського натякнули на збільшення "бавовни" у Росії. Окупанти, які повернуться з України самі перенесуть війну на територію Росії, вважає Подоляк.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти