Сто осіб з ножами: під Москвою сталася масова смертельна бійка у військовій частині

14 липня 2023, 07:45
Контрактники, яких хочуть відправити в Україну, побилися після того, як військова поліція фізично покарала одного з них за самовільний похід до магазину.
Массовая драка окупантов под Москвой
Масова бійка окупантів під Москвою/ скрін

Під Москвою у країні-агресорці Росії сталася масова бійка у військовій частині, в результаті чого загинув один контрактник.

Про це повідомляють Telegram-канали, публікуючи відео масової сутички. Зазначається, що участь у бійці взяли близько ста осіб, деякі з них мали при собі ножі. Один з учасників конфлікту помер у лікарні.

Конфлікт розгорівся через те, що один з російських контрактників без дозволу пішов до магазину. Після цього його побили представники військової поліції за порушення статуту. А далі ввечері розгорілася масова бійка, коли товариші захотіли заступитися за постраждалого.

відео дня

Зазначається, що нібито про цей випадок повідомили у військову прокуратуру. У Міноборони країни-агресорки РФ цей інцидент офіційно не коментували.

На території цієї військової частини у селі Калінінець Московської області базується 15-й мотострілковий полк Таманської дивізії. Як відомо, туди привезли контрактників із Кузбасу. Там вони проходили підготовку, після якої їх мають відправити на війну проти України.

Массовая драка окупантов под Москвой
Масова бійка окупантів під Москвою/ скрін

Дивіться відео масової бійки окупантів під Москвою:

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували російського полковника, який командував загоном Кадирова. Українські військові ліквідували на фронті російського окупанта, полковника Євгенія Писаренка, який був командиром одного із загонів спецпідрозділу Кадирова "Ахмат".

Нагадаємо, у Бердянську ліквідували топ-генерала армії Путіна, після чого в РФ підняли скандал. У Запорізькій області в окупованому Бердянську у готелі, який захопила Росія і поселила військове керівництво окупаційної армії, в ніч на 11 липня прогриміли вибухи. Попередньо там загинув окупаційний генерал Олег Цоков.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти