Скоро не буде з чим воювати: російська "оборонка" зупиняється через брак деталей

24 березня 2022, 16:46
РФ не вистачає техніки для продовження війни. Вони навіть почали відправляти до військових частин застарілу бронетехніку, що була на зберіганні.
Скоро не буде з чим воювати: російська 'оборонка' зупиняється через брак деталей
Знищена в Україні російська військова техніка/ t.me/Zhyvytskyy

В Росії уже понад 20 підприємств в оборонній галузі призупинили роботу повністю або частково через те, що їм не вистачає комплектуючих і деталей.

Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України. Зокрема, зупинилося виготовлення авіаракет на підприємстві "Вимпєл".

"Упродовж останніх двох тижнів понад 20 підприємств воєнно-промислового комплексу російської федерації були вимушені повністю або частково призупинити свою діяльність через відсутність комплектуючих частин та деталей. Зокрема, призупинилось виробництво авіаційних ракет на російському науково-виробничому підприємстві "Вимпєл", – зазначили у Генштабі ЗСУ.

Росіянам уже не вистачає техніки, щоб воювати. Так, керівництво російських збройних сил наказало зняти зі зберігання частину застарілої бронетехніки і відправити її до військових частин, які відновлюють боєздатність.

Крім цього, вже не раз зустрічалися випадки, коли російські загарбники на окупованих територіях вилучали у місцевих приватних підприємців і фермерів вантажівки та спеціальну сільськогосподарську техніку.

Раніше повідомлялося, що у місті Баштанка на Миколаївщині 78-річний дідусь знищив ворожий "Град" коктейлем Молотова. Дідуся Василя через поважний вік не взяли в тероборону, але коли зав’язався бій з окупантами, він сам кинувся допомагати.

Нагадаємо, українські розвідники захопили під Києвом командний пост російських військ "Красуха-4". З його допомогою російські загарбники заважали українським військам здійснювати радіотехнічну розвідку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти