"Найтупіша річ" : Такер Карлсон висміяв Путіна за тезу про "Україну і нацистів"

29 лютого 2024, 16:51
Такер Карлсон сказав, що частина інтерв'ю, в якій диктатор Путін говорив про "засилля нацистів в Україні", йому не сподобалася.
Карлсон, Путін
Карлсон сказав, що великі шматки інтерв'ю Путіна йому не сподобалися / колаж Главред, скріншоти з відео

Американський блогер і медіадіяч (колишній телеведучий Fox News )Такер Карлсон, який нещодавно взяв інтерв'ю у російського диктатора Володимира Путіна, заявив, що Кремль навмисно намагається демонізувати українців, називаючи їх "нацистами". Про це Карлсон розповів у подкасті американського журналіста Лекса Фрідмана.

За словами Карлсона, спроби Володимира Путіна виправдати агресію проти України необхідністю провести "денацифікацію" — це не що інше, як спроба назвати українців "злом".

"Це найдурніше, що я коли-небудь чув. Я ніколи не розумів, що це означає. "Денацифікація?", - відповів Карлсон.

відео дня

До того ж, журналіст зізнався, що йому не сподобалася та частина інтерв'ю, в якій Путін намагався очорнити Україну. Карлсон вважає, що позначення когось "нацистом" є просто способом назвати людину "злом".

"Справа в тому, що "нацизм", чим би він не був, є невід'ємним поняттям від німецького народу. Це був націоналістичний рух у Німеччині [...]. Я сам антинацист. Але не існує ніякого нацистського руху в 2024 році. Називати їх (українців) нацистами, це якось дуже по-дитячому", - підсумував Карлсон.

Інтерв'ю Путіна Карлсону

Аналітики Інституту вивчення війни заявити, що інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону не було розраховане на російську аудиторію. Кремль мав намір створити інформаційні ефекти і істерику на Заході.

Путін в інтерв'ю Карлсону заявив, що нібито готовий до переговорів щодо війни в Україні і хоче таким чином добитися "вирішення ситуації".

У цьому ж інтерв'ю Путін також назвав свою мета у війні з Україною і визнав, що вона ще не досягнута.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти