"Росгрудь": російський пластичний хірург став посміховиськом через ідею "патріотичних імплантів"

30 травня 2022, 16:37
Лікар запропонував своїм клієнткам вставляти імпланти з прапором Росії або камуфляжем.
'Росгрудь': російський пластичний хірург став посміховиськом через ідею 'патріотичних імплантів'
Російський пластичний хірург став посміховиськом через ідею "патріотичних імплантів"/ ua.depositphotos.com, скрін з відео

У Росії пластичний хірург вигадав імпланти для "справжніх патріоток РФ". Він пропонує їх випускати у двох варіантах – одні розфарбовані у кольори російського прапора, інші – у камуфляж.

Такою ідеєю російський пластичний хірург Євген Добрейкін поділився на своїй сторінці в Instagram, де і показав, який вигляд матимуть його "вироби". Там він оприлюднив відповідне відео.

"У лінійці представлено два варіанти стилізації – російський триколор і класичний армійський камуфляж. Справжні патріотки зможуть вибрати ту модель, яка буде ближче до серця, у прямому і переносному сенсі", – зазначає Добрейкін у відео.

відео дня

Свій проєкт лікар назвав "Росгрудь".

При цьому хірург каже, нібито експериментальна модель імплантів уже пройшла всі необхідні перевірки і не загрожуватиме здоров'ю його клієнток.

Дописувачі таку ідею підняли на сміх. У коментарях вони почали підсміюватися з лікаря і з сарказмом назвали його "богом маркетингу".

Загалом, люди писали у коментарях наступне:

  • "Просто боги маркетингу",
  • "Як ви не засміялися, коли говорили?",
  • "Здається, не 1 квітня, а ви жартуєте".
  • "Забавно",
  • " А де Z і V?",
  • "Коли не хочеш казати відкрито, що ти патріот, але десь всередині",
  • "Рівень іронічності так далеко за планкою нормальності, що вже ближче до рівня Шнурова, за якістю стьобного контенту".

Нагадаємо, українка провчила школяра з РФ і його батьків, коли підліток в аеропорту США заявив їй, що Росія повинна використати проти України ядерну зброю, щоб швидше закінчити війну.

Раніше повідомлялося, що в Росії оскандалилися з новим фейком – видали фанатів Путіна на Херсонщині за іноземних журналістів. Блогери Томас Рьопер і Джон Дуган, яких показали в сюжеті російського пропагандистського телеканалу, насправді ні в яких ЗМІ не працюють.

Також раніше в РФ у Республіці Дагестан школярка під час свята Останнього дзвінка привселюдно виступила проти війни РФ, яку та розв’язала в Україні, і назвала російського президента Володимира Путіна чортом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти