РФ хоче вдарити по західних об'єктах інфраструктури: Уоллес назвав зброю, яку застосує Путін

18 травня 2023, 23:06
Міністр оборони Британії заявив, що західні об'єкти критичної інфраструктури потребують захисту.
Бен Уоллес, Росія
РФ може атакувати об'єкти критичної інфраструктури України / Колаж: Главред, фото: gov.uk/government, ua.depositphotos.com

Росія може планувати атаки на критичну інфраструктуру заходу. Для цього у країни-агресора є спеціальна зброя. Про це заявив міністра оборони Британії Бен Уоллес, повідомляє The Guardian.

РФ може використовувати спеціальну військово-морську програму, за допомогою якої можна спостерігати за об'єктами критично важливої інфраструктури та атакувати їх.

"У Росії є намір і можливість націлитися на критичну національну інфраструктуру Заходу ... У них є ряд підводних човнів і інших одиниць обладнання, кораблі-шпигуни і все інше, спеціально призначене для цих цілей", - сказав Бен Уоллес.

відео дня

Він додав, що зараз такі об'єкти потребують серйозного захисту.

Раніше Бен Уоллес заявляв, що Росія може вдатися до застосування хімічної зброї, якщо Збройні Сили України здійснять успішний контрнаступ і звільнять тимчасово окуповані території. Уоллес підкреслив, що світ повинен бути насторожі щодо поведінки російських військових і диктатора Путіна.

Нещодавно Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що розв'язана країною-агресором Росією війна проти України може завершитися вже до зими. Секретар РНБО звернув увагу на те, що план України полягає у звільненні всіх захоплених територій від терористів, які напали на нас.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти