Рейтинг Трампа посиплеться, його "розтопчуть" і "потоплять" союзники-республіканці — Огризко

9 квітня 2023, 16:49
Дональда Трампа почнуть "топити" власні союзники по партії, впевнений Володимир Огризко.
Огризко, Трамп
Володимир Огризко спрогнозував політичну долю Дональда Трампа / Колаж УНІАН

Ситуацію навколо зростання рейтингу Дональда Трампа на тлі судового процесу над ним прокоментував дипломат, екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

"Це пояснюється дуже просто - завжди ті, кого в чомусь звинувачують, перші кілька тижнів або більше, виступають в ролі жертви", - підкреслив він в інтерв'ю Главреду.

Експерт пояснив, що жертва - це те, що середньостатистичний виборець сприймає як свій власний біль.

"А оскільки Трамп каже, що це переслідування, політична помста, небажання влади США допустити його до чесних виборів, то на певному етапі його популярність дійсно може трохи зрости", — говорить він.

Разом з тим співрозмовник упевнений, що подібна ситуація зміниться найближчим часом.

"Але почекаймо пару місяців - думаю, тоді його почнуть топтати і топити власні союзники по партії. Той же Де Сантіс, ймовірно, скористається цим на всі 100 відсотків (та й не тільки він), і тоді популярність Трампа почне падати", — додав Огризко.

Хто такий Володимир Огризко

Володимир Огризко – український дипломат, міністр закордонних справ України з грудня 2007 до березня 2009, надзвичайний і повноважний посол України (1996), пише Вікіпедія.

Справа Трампа

Як відомо, екс-президенту США Дональда Трампа пред'явили звинувачення за 34 пунктами, що стосуються фальсифікації ділових документів і злочинної змови.

Фальсифікація ділових документів, як правило, в Нью-Йорку є звинуваченням у дрібному правопорушенні, але підвищується до рівня кримінального правопорушення з максимальним терміном ув'язнення в чотири роки, коли "намір обвинуваченого обдурити включає намір вчинити інший злочин або допомогти приховати його вчинення".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти