Путін все ще жене солдатів-строковиків воювати з українцями - українська розвідка

6 травня 2022, 16:35
232
Як повідомляють українські розвідники, незважаючи на всі попередні запевнення, Путін з продовжує використовувати у війні проти України солдатів-строковиків.
Путін, строковики
Путін , строковики / колаж ua.depositphotos.com і Міноборони РФ

Російський диктатор Володимир Путін продовжує відправляти солдатів строкової служби на війну в Україну. Про це повідомили представники Головного управління розвідки Міноборони України.

"Через високі втрати на фронті окупанти намагаються терміново поповнити резерви "живої сили"", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ГУР у складі 217 повітряно-десантного полку 98 повітряно-десантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України активно залучаються військовослужбовці строкової служби.

"На сьогоднішній день 98-а дивізія окупантів бере участь у боях на території Харківської області", ‒ кажуть українські офіцери.

читайте такожПолонені строковики РФ назвали Путіна брехуном

Нагадаємо, раніше російський диктатор Володимир Путін підписав указ про весняний призов до армії 134,5 тисячі осіб. Весняний призов проходить на тлі війни з Україною. У російському Міноборони запевняють, що призовники не будуть направлятися в гарячі точки.

Призовна кампанія розпочалася 1 квітня і завершиться 15 липня. Призову підлягають громадяни віком від 18 до 27 років, які не перебувають у запасі, у кількості 134 500 осіб.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти