Путін має зазнати поразки в Україні - МЗС Британії

4 березня 2022, 21:34
Міністр закордонних справ Великобританія Ліз Трас запевнила, що через війну Росії проти України антиросійські санкції продовжаться.
Путін має зазнати поразки в Україні - МЗС Британії

Міністр закордонних справ Великобританія Ліз трас запевнила, що через війну Росії проти України антиросійські санкції продовжаться. У підсумку президент Росії Володимир Путін має зазнати поразки.

"Нам потрібна залізна єдність серед союзників на підтримку України. Я приєдналася до Ради ЄС, де ми домовилися з США, Канадою і Україною, що Путін повинен зазнати поразки в Україні і що ми продовжимо використовувати санкції, щоб послабити економіку і військову машину Росії", - зазначила Трас в Twitter.

Вона додала, що країни "Великої сімки" згодні знизити залежність від російського палива.

відео дня

"Разом ми підтримаємо Україну, підірвемо російську економіку санкціями і забезпечимо поразку Путіна", - підкреслила вона.

Раніше видання The Times писало, що президент РФ Володимир Путін і кремлівська верхівка підіслали до Києва понад 400 найманців приватної військової компанії "Вагнер", яким було поставлено завдання вбити президента України Володимира Зеленського і підготувати ґрунт для захоплення влади російськими агресорами.

Українська правда з посиланням на розвідку повідомляла, що президент-втікач Віктор Янукович зараз перебуває в Мінську. Кремль готує його до спецоперації. За одним зі сценаріїв, його спробують оголосити "президентом України".

За останній тиждень на президента України Володимира Зеленського було скоєно як мінімум три спроби замаху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти