Пропагандистка Захарова видала абсурдну заяву про ЗАЕС та звинуватила Україну

9 липня 2023, 13:40
1134
Захарова звинувачує, що Україна нібито приступила "до плану власного порятунку".
Пропагандистка Захарова видала абсурдну заяву про ЗАЕС та звинуватила Україну
Захарова звинувачує Україну у теракті на ЗАЕС / колаж: Главред, фото: УНІАН, Вікіпедія

У Міністерстві закордонних справ країни-агресорки Росії заявили, що Україна "готується" завдати шкоду окупованій загарбниками Запорізькій АЕС.

За її звинуваченнями, Україна нібито приступила "до плану власного порятунку" - планомірного завдання збитків Запорізької АЕС", передає телеграм-канал BILD на русском.

"Саміт НАТО мав би присвятити саме цій темі основну увагу. Адже в зоні прямої поразки виявиться переважна більшість членів Альянсу", - таке заявила прессекретар МЗС Росії Марія Захарова.

відео дня

Абсурдні заяви Захарової

Нагадаємо, що Захарова в паніці влаштувала істерику через касетні боєприпаси. В Росії влаштували істерику через передачу Україні касетних боєприпасів. Прессекретар МЗС РФ Марія Захарова назвала це "антиросійським курсом США".

Захарова в істериці накинулася на Захід. Захарова звинуватила США в нібито утиску "корінних інтересів" Росії. Вона намагається переконати, що Америка "підвищує ставки у протистоянні з Росією".

Захарова відреагувала на розмову Зеленського із Сі Цзіньпіном. У російському МЗС похвалили Китай за "готовність докладати зусиль для налагодження переговорного процесу".

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти