"Перетворять на слабку, залежну і розчленять": Путін пофантазував про загрози для Росії

17 березня 2022, 10:17
За словами Путина, Росію Захід намагається "відправити за Можай", "перетворити на слабку, залежну"і, "в кращому для них варіанті", розчленувати.
Володимир Путін
Володимир Путін / Reuters

Російський диктатор Володимир Путін назвав цілі країни-агресора в її повномасштабній війні проти України. Про це повідомляє портал "Голос Америки".

У своїй заяві він жорстко розкритикував країни Заходу, заявивши, що ті намагаються "скасувати" РФ, і тому "будуть робити ставку на п'яту колону".

"На націонал-зрадників, на тих, хто заробляє гроші тут, у нас, а живе там, і "живе" навіть не в географічному сенсі слова, а за своїми думками, за своєю рабською свідомістю", ‒ говорить Путін.

відео дня

За його словами, Росію Захід намагається "відправити за Можай", "перетворити на слабку, залежну" в "кращому для них варіанті", розчленувати на кілька держав.

"Боротьба, яку ми ведемо, - це боротьба за наш суверенітет, за майбутнє нашої країни і наших дітей. Ми будемо боротися за право бути і залишатися Росією", — резюмував Путін.

читайте такожПутін не розумів, з чим він зіткнеться, почавши війну проти України-Джонсон

Нагадаємо, раніше полковник запасу і військовий експерт Олег Жданов розповів, чи можна війну Росії проти України зупинити за допомогою переговорів між Києвом і Москвою і чи має сенс зустріч президентів Володимира Зеленського і Володимира Путіна.

За словами Жданова, позиції України і Росії прямо протилежні, тому переговори Зеленського і Путіна не допоможуть закінчити війну в Україні. Швидше за все сторони просто обміняються ультиматумами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти