Майже френдлі-фаєр: окупанти ледь не перебили один одного на блокпосту

22 січня 2024, 18:40оновлено 22 січня, 19:57
У колах пропагандистів РФ інцидент називають "свавіллям".
Майже френдлі-фаєр: окупанти ледь не перебили один одного на блокпосту
Між окупантами стався конфлікт - "ахматівець" вирішив провчити російського військового / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео

Російські окупанти і бійці підрозділу Кадирова "Ахмат" ледь не перебили один одного на блокпосту в Мелітополі.

Брав участь у конфлікті, в тому числі, командир батальйону "Схід-Ахмат" Ваха Хасбулатов, пише видання "Новости Донбасса" з посиланням на "воєнкорів" Кремля.

Повідомляється, що випадок сильно розлютив пропагандистів. Один з них, Юрій Котьонок, назвав те, що відбувається, "свавіллям".

відео дня

На відео, опублікованому журналістами, видно, що військові на блокпосту зупинили "Мерседес" і попросили показати бойове розпорядження. На документі не було дати - це означало, що він недійсний.

"До якого числа він у вас?" - запитує окупант. Інший йому відповідає: "Безстроковий".

На що перший загарбник зазначає: "Безстрокове розпорядження вважається недійсним". Після цього командир "Восток-Ахмат" образив окупанта, заявивши, що йому плювати на дозволи.

Після діалогу військовий РФ на блокпосту підготував зброю - з машини вискочив "командир батальйону". Всі бійці підняли зброю. Окупанти з "Мерседеса" почали лаятися і, найімовірніше, вдарили чергового.

Раніше Главред писав, як на окупованій частині Херсонської області сталася смертельна перестрілка між російськими загарбниками. В результаті конфлікту один з російських військових убив свого командира і поранив іншого окупанта.

Інший окупант зізнався сестрі, що вбивав мирних мешканців в Україні. Зокрема, путінський солдат розповів, як застрелив жінку, яка, за його словами, була навідницею.

Крім того, депортований хлопчик розповів про знущання окупантів з українських дітей. Російська окупаційна армія насильно вивезла з України тисячі дітей. 22 березня стало відомо про те, що додому вдалося повернути 17 депортованих дітей. Один з хлопчиків, якого вдалося повернути з дитячого полону, розповів про жахи, які відбувалися з українськими дітьми в країні-агресорці Росії. Виявилося, що окупанти навіть не дбали про харчування дітей.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти