Окупант вбив командира: на Херсонщині загарбники влаштували смертельну перестрілку

4 грудня 2023, 15:58оновлено 4 грудня 2023, 16:49
Один із російських окупантів застрелив свого командира і поранив "товариша по службі" за те, що вони насміхалися з його прізвища.
Российские военные
На Херсонщині загарбники влаштували смертельну перестрілку/ колаж: Главред, фото: міноборони РФ, Telegram-канал ВЧК-ОГПУ

На окупованій частині Херсонської області сталася смертельна перестрілка між російськими загарбниками. Внаслідок конфлікту один з російських військових вбив свого командира та поранив іншого окупанта.

Про це повідомляє Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на власні джерела. Зазначається, що окупанти перед цим разом випивали.

"Джерело ВЧК-ОГПУ повідомило про смертельну перестрілку російських військовослужбовців у Херсонській області. Внаслідок конфлікту замкомандира взводу 1 батальйону 1218 р. полку сержант Михайло Хохлов (на фото зліва) з АК-74 вбив свого командира Івана Кривошеєва (по центру) і поранив у шию товариша по службі Олександра Ликова (праворуч)", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Конфлікт спалахнув на фоні того, що "товариші по службі" почали насміхатися з окупанта через його прізвище.

"Попередньо, напередодні події усі троє випивали, в якийсь момент над Хохловим почали кепкувати за його прізвище, що явно не сподобалося бійцю і він вихопив автомат. Наразі стрільця затримано та передано на поруки комендатури 1218 полку", – зазначається у повідомленні.

Також у Telegram-каналі зазначають, що більшість російських окупантів цього полку мобілізовані, причому вони прибули з різних куточків країни-агресорки Росії. В усіх трьох загарбників в РФ залишилися діти.

Российские военные
На Херсонщині загарбники влаштували смертельну перестрілку/ Telegram-канал ВЧК-ОГПУ

Раніше повідомлялося, що у Криму отруїли горілкою десятки окупантів. У спиртному і продуктах, які принесли військовим РФ, були величезні дози миш'яку.

Також раніше повідомлялося, що у Белгороді СБУ ліквідувала топ-колаборанта, який втік до Росії. Українські правоохоронці підірвали одного з найвідоміших колаборантів, який був гауляйтером у Харківській області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти