Медведєва "зачепив" указ Зеленського про "українську" Кубань: ниє і ображає

22 січня 2024, 17:26
Медведєв ображений: вважає указ Зеленського "територіальними претензіями" до Росії.
Медведєва 'зачепив' указ Зеленського про 'українську' Кубань: ниє і ображає
Друг Путіна обурюється і плюється / Колаж Главреда. Фото: скріншот, телеграм Медведєва

Заступник голови Ради Федерації РФ Дмитро Медведєв, який неодноразово ганьбився своїми неадекватними заявами, не зміг пройти повз видання указу Володимира Зеленського про історичні українські землі у складі сучасної Росії.

Медведєв, відомий своїми укранофобськими поглядами, примудрився вчергове образити українського президента і назвав українців "росіянами", а Україну - вигаданим словом "малоросія".

Посіпака Путіна розцінив указ Зеленського як "територіальні претензії " до Росії.

відео дня

Крім того, ображений Медведєв, який ненавидить все українське, опублікував фейкову мапу з відсутньою на ній Україною.

Медведєва 'зачепив' указ Зеленського про 'українську' Кубань: ниє і ображає
Скріншот Главреда

Указ Зеленського, що викликав "судоми" у Медведєва

22 січня президент України Володимир Зеленський підписав указ "про історично населені українцями території Російської Федерації".

У своєму указі президент поставив завдання уряду розробити план дій щодо збереження національної ідентичності українців у Російській Федерації. Цей план має бути розроблений за участю міжнародних експертів, представників Світового конгресу українців, науковців та громадськості, а потім внесений на розгляд Ради національної безпеки і оборони України.

У ньому також потрібно розглянути питання збору і вивчення фактів і свідчень про злочини проти українців, які проживають на історично населених українцями територіях Росії, таких як Кубань, Стародубщина, Північна і Східна Слобожанщина в межах сучасних кордонів Краснодарського краю, Бєлгородської, Брянської, Воронезької, Курської та Ростовської областей.

Медведєв ганьбиться - інші новини з екс-президентом РФ

Також читайте, як Медведєв осоромився на весь світ і назвав прибалтів "другосортним набродом". Зокрема, він допустив, що слабкішим країнам, а саме "болгарам, прибалтам й іншому другосортному наброду" Європейський Союз запропонує "тугіше затягнути пояси".

Ще раніше Медведєв видав новий потік брудної брехні і істеричних звинувачень на адресу України - йому привиділося "отримання ІДІЛ української зброї".

А проте Медведєва не поважають навіть свої. Нещодавно пропагандист Сатановський обізвав політика "дрібним слабеньким л*йном". Образливі епітети на адресу екс-президента Росії пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти