Пєсков розповів, як Путін відреагував на "вкидання" про доньку та зятя

8 грудня 2020, 15:34
Прессекретар президента Росії розповів, чи хвилюють Путіна публікації про його сім'ю.
Пісок
Пєсков розповів, як Путін реагує на "вкидання" про його сім'ю / УНІАН

Главу Кремля Володимира Путіна не турбують інформаційні вкидання про нього, подібні публікації постійно супроводжували російського президента, і він ніколи не звертав на них уваги, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Ні, Володимира Путіна це не турбує. Та й не можна сказати, що зростає кількість цих публікацій. Декілька ніяк не належить до категорії зростання. Це було завжди, згадаймо. І такі публікації постійно супроводжували президента, і він ніколи не звертав на них уваги", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, що Путін думає про останні публікації, в яких мова йде про його сім'ю, а також стан здоров'я, повідомляє РИА Новости.

На прохання уточнити, чи розглядають у Кремлі варіант більшої відкритості життя Путіна, його прессекретар порадив звернутися до висловлювань самого президента з цього приводу.

"Президент неодноразово сам відповідав на це запитання. Подивіться всі його відповіді, він прямо дослівно на це запитання сам відповідав багато-багато разів", - сказав Пєсков.

Сім'я Путіна - про що йшлося раніше:

  • 7 грудня журналісти оприлюднили розслідування, присвячене колишньому зятю президента Росії Володимира Путіна, члену ради директорів найбільшої нафтохімічної компанії Росії "Сибур" Кирилу Шамалову. Воно засноване на архіві з понад 10 тисяч електронних листів Шамалова за 2003-2020 роки, які журналістам передало анонімне джерело.
  • 25 листопада видання "Проект"опублікувало масштабне розслідування про петербурженку Світлану Кривоногих, яка, за даними видання, була подругою президента РФ Володимира Путіна, її сім'я володіє майном та активами на суму близько 7,76 млрд рублів. За даними видання, у Кривоногих є донька, яка народилася у 2003 році, і її батько – Володимир Путін.
  • 23 червня одіозний банкір Сергій Пугачов, який втік з РФ, вирішив показати всьому світу фотографії доньок президента Росії Володимира Путіна у дитинстві, які опублікував на своєму сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти