"Перенести війну всередину країни": Пашинян вибухнув погрозами через Карабах

27 листопада 2020, 17:29
Пашинян уточнив, що активна дипломатична робота щодо домовленостей від 9 листопада ведеться й досі.
Карабах і Вірменія - Пашинян вибухнув погрозами на адресу супротивників
Карабах і Вірменія - Пашинян вибухнув погрозами на адресу супротивників / Reuters

Вірменський прем'єр-міністр Нікол Пашинян, якому пророкують відставку після капітуляції Вірменії в Нагірному Карабаху, виступив із жорсткою заявою. Він пообіцяв своїм противникам, що не допустить анархію і хаос в країні, адже "цього не хоче народ".

"У Вірменії та за її межами є люди, які хочуть створити враження анархії, увергнути країну в хаос. Перенести війну всередину країни, автоматами і злочинними угрупованнями кинути країну у вільне падіння, забезпечивши своє повернення як рятівника", - наводить його слова РИА Новости.

читайте такожПашинян повідав про майбутнє переговорів щодо Нагірного КарабахуПашинян заявив, що Вірменія зобов'язана дотримуватися домовленостей, які досягнуті щодо Нагірного Карабаху. Головною метою в цьому питанні він бачить збереження миру, відновлення постраждалих районів, а також обмін полоненими і тілами загиблих, пошук тих, хто пропав безвісти.

У той же час Пашинян уточнив, що активна дипломатична робота щодо домовленостей від 9 листопада ведеться й досі, тому що в цих угодах є "певні тонкощі".

Конфлікт у Нагірному Карабасі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти