"Образа і приниження всієї України і Зеленського": Ілларіонов розкрив задум статті Медведєва

17 жовтня 2021, 08:20
Стаття Медведєва - це колективна творчість Кремля, яка переслідує політичні цілі, вважає Андрій Ілларіонов.
Медведєв
Стаття Медведєва спрямована на приниження України і Зеленського - Ілларіонов / УНІАН

Стаття третього президента Росії, заступник голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва про Україну не є його авторським матеріалом. Швидше, це колективний твір Кремля, спрямований на адресу Києва, який переслідує чіткі, конкретні політичні цілі. Завдання статті - образити, принизити українську державу і президента Володимира Зеленського. Про це заявив економіст, старший науковий співробітник Центру політики безпеки у Вашингтоні Андрій Ілларіонов.

У ефірі телеканалу Україна 24 він розповів про те, що Медведєв – не єдиний автор опублікованої під його ім'ям статті. Це творчість Кремля антиукраїнської спрямованості, яка орієнтована на досягнення політичних цілей.читайте такожСтаття Медведєва констатує: у Кремлі Зеленського відтепер ненавидять

На його думку, метою у цій ситуації є образа не тільки президента Володимира Зеленського, але й всієї України як держави і суспільства.

відео дня

"Не варто робити помилку, відносячи весь цей стиль і весь цей папір на адресу одного, нехай навіть такого дивного громадянина. Ця політична мета спрямована на образу, приниження не одного президента України, а всієї України,української держави і суспільства", - підкреслив Андрій Ілларіонов.

Стаття Медведєва про Україну

У російському виданні Комерсант 11 жовтня була опублікована стаття заступника голови Ради безпеки, третього президента РФ Дмитра Медведєва про Україну. У своєму матеріалі він різко розкритикував президента Володимира Зеленського та українську державу, використовуючи при цьому штампи російської пропаганди. Фактично Медведєв підкреслив відсутність у Москви намірів домовлятися з Києвом.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що текст статті Медведєва "вкрай дивний" і "недоречний". За його словами, Медведєва не запрошували на перемовини Зеленського і Путіна.

Колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко вважає, що стаття Медведєва про Україну є інформаційною підготовкою росіян до можливої військової операції РФ проти української держави. Як стверджує Смешко, Росія очікує на слушний момент, щоб запустити свій сценарій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти