"Вони підло поводяться": Лукашенко провокує війну з бізнесом у Білорусі

28 серпня 2020, 14:54
Лукашенко закликав підприємства працювати в інтересах держави.
Лукашенко
Лукашенко звинуватив приватні компанії в дестабілізації ситуації у Білорусі / Reuters

Під час подій у Білорусі представники приватного бізнесу поводилися некоректно по відношенню до держави. Влада повинна надати державним і приватним підприємствам рівні умови, щоб унеможливити подібні сценарії.

Про це заявив чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко під час своєї поїздки до міста Орша, повідомляє пресслужба політика.

Як вважає білоруський політик, внутрішньополітична ситуація в країні загострилася в тому числі і з вини приватних власників.

"У вас в переважній більшості приватники почали хитатися. І не просто хитатися - багато з них підло себе поводять", - вважає Лукашенко.

Також він додав, що влада планує забезпечити рівність в умовах роботи для приватного і державного бізнесу, щоб уникнути повторення ситуації, яка відбувається зараз.читайте такожПалац Лукашенка знову під загрозою: у Білорусі опозиція готує нові акції

"Нам треба ставити підприємства (приватні та державні) в рівні умови, починаючи з сировинних зон. Єдина поправка: ми будемо робити акцент на надійність і відданість державі - не Лукашенку", - підкреслив обраний, на думку ЦВК, президент.

Раніше Лукашенко заявив, що протести на території республіки Білорусь закінчуються, і тепер всім потрібно зосередитися на економічному розвитку держави.

Тим часом у Литві спрогнозували російську окупацію Білорусі - у МЗС країни закликали ЄС в негайному порядку відреагувати на потенційну загрозу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти