Обнулення термінів Путіна: в поліції Москви зробили заяву щодо фейкових акаунтів в інтернеті

18 червня 2020, 04:08
З проханням про перевірку цієї інформації у поліцію звернулася Московська виборча комісія.
Кремль
Голосування за обнулення президентських термінів Путіна пройде 1 липня / РІА Новини

У поліції Москви пообіцяли вивчити інформацію, згідно з якою в Мережі можуть створюватися фейкові акаунти громадян з метою фальсифікації онлайн-голосування за зміни в Конституцію РФ.

Про це повідомляє інформагентство РБК.

Мова йде про те, що поліцейські мають намір здійснити перевірку відомостей про спроби створення несправжніх акаунтів росіян, які можуть використовуватися в рамках дистанційного голосування за поправки до Конституції РФ.

відео дня

Після перевірки в поліції приймуть рішення в рамках чинного законодавства. Далі поліцейські проінформують Московський виборчком про результати проведених заходів.

Раніше в російських засобах масової інформації повідомили, що міська виборча комісія Москви звернулася до правоохоронних органів з проханням перевірити певну схему, за допомогою якої реєструються несправжні аккаунти для голосування по поправках в російську конституцію.

Додамо, процедура голосування за поправки до Конституції РФ, завдяки яким може статися обнулення президентських термінів Володимира Путіна, відбудеться 1 липня. Жителі Москви і Нижегородської області зможуть проголосувати онлайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти