"Не пробачимо та помстимося": Байден різко звернувся до ворогів США

31 серпня 2021, 23:58
Лідер американців пригрозив усім ворогам країни і попередив, що США ніколи не забудуть і не пробачать таких дій.
Джо Байден
Джо Байден звернувся до ворогів США / Фото Reuters

Лідер американців Джо Байден під час свого сьогоднішнього виступу різко звернувся до ворогів країни. За його словами, США змусять пошкодувати всіх, хто хоча б якось їм зашкодить.

"Я хочу заявити всім, хто хоче завдати шкоди Америці, хто хоче проводити проти нас теракти. Знайте, США ніколи не пробачать і не забудуть таких дій. Ми змусимо вас заплатити", - заявив лідер США під час свого виступу.

Ситуація в Афганістані - про що раніше писав Главред:

США після 20-річного перебування в Афганістані схвалили рішення про виведення своїх військ з країни. Американський військовий контингент повинен повністю піти з території афганської держави до 31 серпня.

Талібан стрімко захопив владу в Афганістані. 15 серпня бойовики угруповання заявили про контроль над Кабулом. Президент країни змушений був рятуватися втечею.

Афганістан охопила паніка. Люди намагаються втекти з країни. 16 серпня світ облетіли шокуючі кадри – афганці штурмували Американський транспортний літак в аеропорту Кабула. Люди залазили на крила і шасі літака в надії вибратися з країни. Закінчувалося все трагічно - після зльоту люди падали на землю з величезної висоти.

25 серпня стало відомо, що президент США Джо Байден доручив Пентагону розробити запасний план на випадок непередбачених обставин, щоб скорегувати графік евакуації, якщо в цьому виникне необхідність.

26 серпня у Кабулі прогриміли вибухи - загинули 72 людини, в тому числі 13 американських військовослужбовців. Ще мінімум 158 осіб отримали поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти