Мольфарка розповіла про "відьомське зілля" Путіна з отруйних грибів і оленячої сечі

7 липня 2022, 08:46
563
Шамани готують для російського диктатора спеціальне зілля. В якійсь мірі воно дійсно працює, але можливо це просто ефект плацебо.
Путін застосовує
Путін п'є "відьомське зілля" з отруйних грибів і оленячої сечі/ Фото УНІАН , pixabay.com

Мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі розповіла, що для підтримки здоров'я російський диктатор Володимир Путін користується не лише традиційною медициною, а й різноманітними шаманськими зіллями.

За її словами, шамани готують спеціальне зілля, яке допомагає відновити енергію. Його варять під час повні.

"Туди входять різні інгредієнти. Зокрема, шкурка, яку скинула змія. Тобто це практично відьомське зілля. Деякі шаманські зілля містять отруйні гриби, оленячу сечу, перемелені роги оленя і багато нетрадиційних інгредієнтів", - розповіла Мочіовскі в інтерв'ю виданню Апостроф.

За словами мольфарки, в якійсь мірі зілля дійсно допомагає, але цілком можливо, що спрацьовує ефект плацебо, коли людина просто вірить в те, що це може допомогти.

"Є спеціальні гриби, які ростуть тільки в Сибіру, є різний мох, який росте в Сибіру, і багато інших видів цілющих рослин, які допомагають. Але я ще раз кажу: ці речі допомагають лише до певного часу", - додає знахарка.

Нагадаємо, Магдалена Мочіовскі говорила, що господар Кремля насправді нездоровий, але Путін не в комі, як раніше писали ЗМІ. читайте такожПутін і Шойгу "омолоджуються" в кривавих ваннах з рогів оленів - ЗМІ

Як повідомляв Главред, відомий екстрасенс, учасник російської версії шоу Битва екстрасенсів Олександр Кантоністов прогнозує, що президент РФ Володимир Путін помре до кінця 2022 року. При цьому є всі підстави вважати, що це може статися навіть раніше — протягом літа. Він не виключив, що у господаря Кремля погіршиться психічний стан, що призведе до манії переслідування.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти