Міністерка оборони ФРН зробила гучну заяву щодо загрози з боку Росії

25 листопада 2020, 15:58
Аннегрет Крамп-Карренбауер порекомендувала провести переговори з даного питання з колегами з країн Швеції, Балтії, Центральної та Східної Європи.
Аннегрет Крамп-Карренбауер
Аннегрет Крамп-Карренбауер зробила заяву щодо загрози з боку РФ / Reuters

Міністерка оборони ФРН Аннегрет Крамп-Карренбауер заявила, що загроза з боку Росії стала виразнішою, тому НАТО треба посилити оборонні можливості.

Крамп-Карренбауер під час свого виступу в Бундестазі зазначила, що Москва вклала великі інвестиції в модернізацію своїх ЗС, і Росія вже має у своєму розпорядженні нові види озброєнь, тому "загроза стала виразнішою", повідомляє ТАСС.

Міністерка оборони ФРН порекомендувала провести переговори з даного питання з колегами з країн Швеції, Балтії, Центральної та Східної Європи.

Вона підкреслила, що ФРН треба "посилити позицію", а також вести переговори з РФ з таких тем, як роззброєння, причому "з позиції сили".

"Це завжди була хороша позиція німецької зовнішньої політики, і так має залишитися в майбутньому", - пояснила Крамп-Карренбауер.

Загроза нової світової війни - про що йшлося раніше:

  • Людству загрожує нова світова війна, яка може початися через зловживання прогресивними технологіями, повідомили 11 листопада у чеській військовій розвідці.
  • 8 листопада глава штабу оборони Великобританії, генерал Нік Картер заявив, що глобальна політична нестабільність і економічна криза через пандемію коронавірусу можуть привести до Третьої світової війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти