Медведєв погрожує ядерним апокаліпсисом, якщо Захід не здасть Україну: вигадав нові вимоги

3 липня 2023, 13:18
Він заявив, нібито західні країни повинні іти на такі вимоги, якщо вони не хочуть "апокаліптичного кінця нашої недосконалої цивілізації".
Ядерный удар, Дмитрий Медведев
Медведєв погрожує ядерним апокаліпсисом, якщо Захід не здасть Україну/ колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Заступник голови Ради безпеки країни-агресорки Росії Дмитро Медведєв знову почав лякати світ ядерним апокаліпсисом. При цьому він висунув Заходу вимоги, виконання яких нібито допоможе уникнути ядерної зими.

Він заявив, нібито Росія "готова шукати розумні компроміси", але лише на її умовах. І серед цих умов – забути про будь-яку АнтиРосію, "знищити і заборонити київський режим", прийняти, що частина України буде окупована. Про це прихвостень Путіна зазначив у своєму Telegram і в статті для "Російської газети".

Медведєв у типовій для нього погрозливій манері зазначив, що нібито "ядерний апокаліпсис не тільки можливий, а ще й цілком імовірний". За його словами, до такого розвитку подій можуть призвести дві причини.

відео дня

"Причин як мінімум дві. Перша. Світ перебуває у протистоянні набагато гіршому, ніж у період Карибської кризи, бо наші противники вирішили реально розгромити найбільшу ядерну державу − Росію. Вони, без сумніву, придурки, але це саме так. А друга причина зовсім прозаїчна − ядерна зброя вже застосовувалася відомо ким і де, а значить, ніякого табу немає!", – написав Медведєв у своєму Telegram-каналі.

У статті для "Російської газети" він спробував принизити західних політиків, а також спробував похвалитися тим, що РФ нібито змогла придушити "збройний заколот Пригожина" і "захопити Бахмут".

Він сказав, що Росія нібито хоче добитися, щоб Україна не вступила до НАТО, і що РФ нібито "доб'ється цієї мети". При цьому він наголосив, що так як "країни, що конфліктують, не приймають до НАТО", то Росія затягне це протистояння на десятиліття.

На думку прихвостня Путіна, нинішня ситуація вирішиться або третьою світовою війною, наслідком якої буде ядерна зима, або пошуком компромісів для формування "шанобливого світоустрою", який "ґрунтуватиметься на балансі інтересів усіх країн".

При цьому заступник голови Радбезу РФ каже, нібито країна-агресорка Росія готова шукати компроміси, але висунув низку вимог для цього – забути про будь-яку АнтиРосію, "знищити і заборонити київський режим", а також прийняти, що частина України буде окупована.

Медведєв погрожує, що нібито Заходу "доведеться іти на такі вимоги", якщо західні країни не хочуть "апокаліптичного кінця нашої недосконалої цивілізації".

Абсурдні заяви Медведєва

Раніше Дмитро Медведєв після дивних заяв Путіна й собі розмріявся про "санітарну зону" до Львова. Він видав чергову абсурдну заяву та пригрозив знищенням кабельного зв'язку Заходу.

Нагадаємо, що Медведєв вибухнув погрозою Росії "завдати превентивного ядерного удару". Заступник Володимира Путіна в Радбезі агресора Росії Дмитро Медведєв злякався нібито ймовірності "передачі західним світом Україні ядерної зброї".

Також Медведєв виступив з новими ядерними погрозами. Він пригрозив ядерним ударом Польщі і, мовляв, "зникненням" президенту країни Анджею Дуді і керівнику правлячої партії Право і справедливість Ярославу Качиньському.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти