"Проблеми з контролем: у США зробили новий прогноз стосовно жертв Covid-19

14 травня 2020, 00:11
Фахівці з Інституту показників і оцінки здоров'я Вашингтонського університету дали новий прогноз по числу ймовірних жертв Covid-19.
Медик, коронавірус
У США зробили новий прогноз по числу жертв від Covid-19 / Reuters

У США група вчених, у світлі нових даних і після довгого аналізу інформації, оприлюднила новий прогноз за кількістю жертв, до яких призведе китайський коронавірус.

Фахівці з Інституту показників і оцінки здоров'я Вашингтонського університету (IHME) прогнозують, що в США жертвами COVID-19 можуть стати 147 000 чоловік, як передає Інтерфакс.

У доповіді установи йдеться про те, що в новому прогнозі повністю враховані "ключові фактори передачі коронавірусу - в першу чергу, зміни в тестуванні та мобільності, а також ослаблення політики дистанціювання".

відео дня

До того, один з провідних медичних експертів Білого дому по боротьбі з COVID-19, медик-інфекціоніст Ентоні Фаучі, вважає - ситуація з вірусом в США аж ніяк не знаходиться під повним контролем влади.

"Я думаю, ми рухаємося в правильному напрямку, але правильний напрямок не означає, що у нас повний контроль над цією епідемією", - заявив він.

Нагадаємо, станом на 13 травня в США офіційно було зареєстровано 1 369 574 інфікованих COVID-19 людей. За весь час пандемії від наслідків коронавірусу в цій країні померли 82 376 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти