Ізраїль потужно атакує бойовиків ХАМАС у підземних тунелях Гази - Reuters

31 жовтня 2023, 15:42
Солдати Ізраїлю знищили терористів і скерували повітряні сили в режимі реального часу на удари по цілях і інфраструктурі бойовиків.
Ізраїль потужно атакує бойовиків ХАМАС у підземних тунелях Гази - Reuters
ЦАХАЛ атакує бойовиків ХАМАС / колаж: Главред, фото: Главред, УНІАН

Ізраїль заявив, що ЦАХАЛ атакував бойовиків ХАМАС у великій мережі тунелів бойовиків під палестинським анклавом Газа.

"За останню добу об'єднані бойові сили ЦАХАЛу завдали ударів по приблизно 300 цілях, в тому числі по протитанкових ракетних і пускових установках під шахтами, а також по військових об'єктах в підземних тунелях, що належать терористичній організації ХАМАС", - повідомили в агентстві Reuters із посиланням на пресслужбу Армії оборони Ізраїлю.

У відповідь бойовики відповіли протитанковими ракетами та кулеметним вогнем.

відео дня

"Солдати знищили терористів і скерували повітряні сили в режимі реального часу на удари по цілях і інфраструктурі терористів", - заявили ізраїльські військові.

Автори видання зазначають, що тунелі є головною метою для Ізраїлю, щоб знищити терористичне угруповання ХАМАС. За даними інформаційного агентства, багато заручників ХАМАСу утримуються в тунелях.

Нагадаємо, що експерт розкрив, як ситуація в Ізраїлі може перерости в Третю світову. Віктор Ягун зазначив, що арабський світ не готовий до війни, крім Ірану та хіба що Сирії, тому робитиме все, щоб цей конфлікт загасити.

В Ізраїлі загинуло понад 20 українців, серед них діти. Відомо, що 357 українців, із яких 208 жінок, висловили бажання евакуюватися із палестинського анклаву. Українські дипломатичні установи підтримують із ними постійний зв‘язок.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти