ЦАХАЛ розкрив, коли закінчиться війна в Ізраїлі: назвали головну умову

23 жовтня 2023, 09:32
Підполковник Конрікус не відповів, чому наземне вторгнення відкладається, незважаючи на багатоденні розмови про це.
ЦАХАЛ розкрив, коли закінчиться війна в Ізраїлі: назвали головну умову
Коли закінчиться війна в Ізраїлі / Главред

Міжнародний речник Армії оборони Ізраїлю Джонатан Конрікус повідомив, що наземну операцію у Секторі Гази скасують, якщо ХАМАС звільнить усіх заручників і беззаперечно здасться.

"Якщо ХАМАС вийде зі своїх укриттів, в яких ховається за ізраїльським цивільним населенням, як він це робить зараз, поверне наших заручників - усіх 212 - і беззастережно здасться, тоді війна закінчиться. Якщо вони цього не зроблять, нам, ймовірно, доведеться увійти і зробити це", - заявив Конрікус в інтерв’ю австралійському радіо ABC.

Підполковник Конрікус не відповів, чому наземне вторгнення відкладається, незважаючи на багатоденні розмови про це, натомість заявив, що ізраїльські війська "повністю ліквідують ХАМАС".

відео дня

Він також додав, що люди "повинні ставати на чийсь бік... відповідно до власної моралі".

"Якщо ви хочете бути на боці терористів або на боці Ізраїлю, це ваш вибір", - сказав речник ЦАХАЛу.

Він також відповів на питання, що стосуються жахливої гуманітарної ситуації в Газі, зазначивши, що не вважає, що Ізраїль варто змушувати забезпечувати продовольством ворога, який "запускає ракети по наших громадянам і намагається їх убити".

Війна в Ізраїлі

Нагадаємо, що 7 жовтня Ізраїль заявив про початок війни. Через кордон до Ізраїлю прорвалися сотні озброєних терористів. По Ізраїлю було випущено 5 тисяч ракет, а в полон були захоплені військові Ізраїлю та багато цивільних.

Вже 9 жовтня Ізраїль заявив, що він контролює всі райони, куди вторглися бойовики ХАМАС. Відбуваються поодинокі зіткнення між військами Ізраїлю та бойовиками ХАМАС, які вторглися в Ізраїль. Не виключено, що в районі все ще є терористи.

Ізраїль відклав наземну операцію у секторі Гази через "хмарність". Спочатку операція була запланована на вихідні, але її відклали на кілька днів, принаймні частково через погодні умови, які ускладнили б ізраїльським пілотам.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти