"З ПВК Вагнер можна піти лише в труні": Пригожин відправить на фронт зеків, які втратили ноги

10 жовтня 2022, 08:01
692
Один зі співрозмовників Пригожина був засуджений та отримав 23 роки в'язниці. "Раніше був порушник, а тепер герой війни", - каже йому кухар Путіна.
Євген Пригожин агітує поранених повернутися на фронт
Євген Пригожин агітує поранених повернутися на фронт / скріншот

У Мережі з'явилося відео, як Євген Пригожин - "кухар Путіна", який є засновником ПВК Вагнера - спілкується із завербованими ним ув'язненими. Вони вже втратили кінцівки, але їм пропонують зробити протези і знову відправити на фронт.

"Зараз запротезуємося і далі до нас", – каже Пригожин.

"З ПВК Вагнер можна поїхати лише по старості на пенсію або в цинковій труні", – додав "кухар Путіна".

відео дня

Пригожин запитав у одного зі співрозмовників, скільки йому залишалося сидіти у в'язниці до того, як він погодився відправитися на війну. Той розповів, що відсидів 10 років, залишалося ще 13.

"Ти був, як то кажуть, порушник, тепер - герой війни. Тому кожен з вас вніс лепту, яку, на жаль, багато хто не вносив. Одні драпають, інші йдуть вперед. Ті, кого вчили все життя, вони драпають, а ті, кого ніхто не вчив, вони йдуть — по фігу", - сказав глава ПВК.

"Нам втрачати нічого", - відповів колишній ув'язнений.

"Ну, зрозуміло. Одні живуть на теплих дачах, тому їм є, що втрачати. А інші, хоч їхня батьківщина, як то кажуть, не сильно вітала, багатьох - з дитинства, все одно йдуть і роблять те, що повинні", — констатував Пригожин.

Євген Пригожин
Пригожин заявив, що з ПВК Вагнер можна піти лише на пенсію або в цинковій труні / скріншот

Де і коли зроблено відеозапис - не повідомляється.

Як писав Главред, раніше в Мережі спливло відео, як "кухар Путіна" вербує у в'язницях бійців для війни в Україні. Він відвідав в'язницю в Республіці Мордовія (в російській глибинці). За участь у війні ув'язненим Пригожин обіцяв амністію через шість місяців. Однак же при цьому він погрожував розстрілом за дезертирство, пияцтво і наркоманію.

Пізніше стало відомо, що керівник ПВК Вагнера Євген Пригожин завербував на війну проти України маніяка-канібала, який відбував покарання в одній з в'язниць.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти