"Йде зворотна ескалація": Подоляк пояснив, чому в РФ почастішало цвітіння "бавовни"

26 березня 2023, 23:10оновлено 27 березня 2023, 01:34
734
На думку Подоляка, Росія зараз перетворюється на кримінальну зону через військовослужбовців, які вступили до ПВК "Вагнера" і отримали зброю.
'Йде зворотна ескалація': Подоляк пояснив, чому в РФ почастішало цвітіння 'бавовни'
Подоляк пояснив, чому в РФ почастішало цвітіння "бавовни" / Колаж Офіс президента, Вікіпедія

На території країни-агресорки Росії, а також на тимчасово окупованих територіях України мало не щодня трапляються вибухи. Ці події свідчать про те, що недолуга політика Кремля призвела до незворотного процесу фрагментації та розпаду держави-терористки. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

"Дуже важливо зрозуміти, що це йде зворотна ескалація. Вона об'єктивна, інтенсивність в ній занадто висока. Масштаб війни величезний і безумовно Росія програє війну", - зазначив Подоляк.

Разом з тим радник керівника ОП підкреслив, що РФ програє не тільки на полі бою, але й у інформаційній війні. Про це свідчать погрози, які розносять кремлівські пропагандисти, про "застосування Путіним ядерної зброї".

На думку Подоляка, Росія зараз перетворюється на кримінальну зону через військовослужбовців, які вступили до ПВК "Вагнера" і отримали зброю. Ці люди нині ходять вулицями і вчиняють все, що їм заманеться.

Крім того, на офіційному рівні в Кремлі толерують беззаконня. Зокрема, прес-секретар президента Пєсков та колишній глава держави Медведєв стали рупорами Путіна і дозволяють громадянам Росії фактично крадіжку інтелектуальної власності, включаючи західні фільми та музику.

"Росія практично показує, що сьогодні вона не дотримується ніяких законів не тільки міжнародних, а й – внутрішніх… Держава дуже стрімко перетворюється на анклав кримінальності. Бо Росія – це, по суті, і є кримінальна територія. Просто вона маскувалася за ознаками державності свою справжню сутність", - підкреслив Подоляк.

Нагадаємо, вдень, 26 березня, в російському місті Кірєєвськ Тульської області стався вибух. В результаті якого були пошкоджені приватний і багатоповерховий будинок. За інформацією російських ЗМІ, причиною вибуху міг бути безпілотний літальний апарат.

Окрім того, 22 березня у Курську відбувся потужна "бавовна". Місцеві пабліки повідомляли про сильні вибухи в районі аеропорту. Російські пропагандисти поширювали інформацію про те, що причин для паніки нібито немає.

До цього, 20 березня в тимчасово окупованому Джанкої пролунали вибухи. Там безпілотники атакували залізницю – один зі шляхів постачання армії РФ. Також вибухи зафіксували поблизу військового аеродрому.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти