Голуб "відсидів" 8 місяців за неправдивим звинуваченням: ким він виявився

2 лютого 2024, 17:46
Голуб понад півроку просидів в ув'язненні і його випустили після того, як остаточно підтвердилося, що у правоохоронців немає жодних питань до птаха.
Голуб, шпигун
Голуб виявився не шпигуном / Колаж: Главред, фото: Pixabay, ua.depositphotos.com

В Індії звільнили голуба, який 8 місяців перебував під вартою у ветеринарній клініці. Птаха підозрювали у шпигунстві, і щойно з'ясувалося, що він - спортсмен, відпустили на волю.

Як повідомляє Wion, у Мумбаї, Індії, у травні минулого року місцева поліція затримала голуба на пристані Пір-Пау в передмісті Чембура.

Незвичайна тварина була прикрашена мідними та алюмінієвими кільцями на ногах і з посланням на крилах, схожим на китайські ієрогліфи. Такі знаки правоохоронці сприйняли з підозрою, внаслідок чого птаха запідозрили у шпигунстві.

відео дня

Ким виявився голуб

Під час розслідування з'ясувалося, що голуба необґрунтовано звинуватили у шпигунстві. Птах із Тайваню і брав участь у перегонах на відкритій воді. Під час змагань голуб перелетів кордони і несподівано опинився в Індії.

Зрештою голуба визнали невинним і здоровим, після чого 30 січня ветеринарна лікарня Bai Sakarbai Dinshaw Petit Hospital звернулася в поліцію, яка схвалила звільнення птаха.

Раніше бобер побудував будинок у водостічній трубі та заблокував 60 будинків. Владі довелося вживати термінових заходів.

До речі, у Міноборони РФ звинувачували Україну в провокації з нібито бойовими птахами "під чужим прапором". Мовляв, Київ готується атакувати окупантів біологічною зброєю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти