StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бобер побудував будинок у водостічній трубі: до чого це призвело

25 січня 2024, 15:29
970
Людей попросили залишатися вдома, доки місцева влада вирішувала питання щодо того, як їм вибиратися з власних осель у непростій ситуації, що склалася.
Бобер і гребля
Бобер заблокував 60 будинків / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У Лівінгстоні, штат Техас, США, бобер вирішив побудувати дамбу прямо у водостічній трубі, внаслідок чого сталася повінь. Жителі не можуть проїхати дорогами навіть на автомобілях. Місцевій владі знадобився час, щоб вирішити проблеми, спричинені діями звірка.

Як повідомляє ABC 13 News, що через дії бобра головна дорога до району Лівінгстона була змита під час проливних дощів. Величезний шматок річки Кристал-Лейкс-Вест змило водою. Там не могли ані проїхати автомобілі, ані пройти пішоходи. У блокаді опинилося 60 будинків.

Пізніше місцеві чиновники привезли самоскид із землею і дорогу полагодили.

відео дня

Нагадаємо, у січні минулого року українські бобри з Волині унеможливили атаку окупантів з боку Білорусі. Зокрема, наступу загарбників завадила й популяція місцевих бобрів. Зазвичай люди руйнують їхні дамби, але 2023 року цього не робили через воєнні дії, внаслідок чого в районі можливої атаки була скрізь вода.

До речі, Главред розповідав, як вивести крота з двору. Є безліч способів, як прогнати звірка. Найкращий варіант - це поставити паркан. Але є й цікаві способи, такі як відлякування крота радіоприймачем, який потрібно помістити прямо в нору.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти