Фінансовий директор Газпрому наклав на себе руки

27 лютого 2022, 05:46
Він залишив передсмертну записку.
Газпром
Газпром / "Прямий"

В Ленінградській області знайдено тіло заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки. Він залишив передсмертну записку.

Про смерть чиновника стало відомо 25 лютого. У поліцію надійшло повідомлення про загибель чоловіка в елітному селищі Ленінське, Ленінградської області. Про це повідомляють рос ЗМІ.

Прибулі на місце події співробітники правоохоронних органів виявили тіло 61 - річного Олександра Тюлякова - заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки. Чоловік повісився в гаражі-прибудові.

відео дня

До призначення в ЄРЦ Олександр Тюляков з березня 2014 року працював на посаді заступника генерального директора з корпоративного захисту та Управління персоналом "Газпром трансгаз Санкт-Петербург" - 100-відсоткової дочки Газпрому, яка займалася експортом і транспортуванням палива в дев'ять регіонів Росії.

У Газпромі не прокоментували ситуацію.

Місяць тому в селищі Ленінське також був виявлений мертвим 60-річний керівник транспортної служби "Газпром Інвесту" Леонід Шульман.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти