Ердоган зробив Зеленському дуже дивну пропозицію через Путіна

20 січня 2023, 18:40
Туреччина готова внести потужний дипломатичний внесок у встановлення міцного миру між Росією і Україною, говорить Ердоган.
Путін, Ердоган, Зеленський
Путін, Ердоган, Зеленський / УНІАН і ua.depositphotos.com

Сьогодні, 20 січня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Як повідомляє Hurriyet, президенти обговорили розвиток російсько-української війни.

В ході розмови турецький президент зробив дивну пропозицію Володимиру Зеленському. Ердоган заявив, що готовий стати посередником у війні, яку влаштувала Росія.

"Туреччина готова внести потужний дипломатичний внесок у встановлення міцного миру між Росією і Україною, а також взяти на себе завдання сприяти вирішенню конфлікту і бути посередником у цьому процесі", - йдеться в повідомленні.

Також під час розмови турецький президент висловив співчуття з приводу трагічної катастрофи вертольота в Броварах 18 січня.

Раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що війна між Україною і Росією повинна бути закінчена шляхом дипломатії.

На думку Ердогана, недавня успішна "зернова угода" і обмін полоненими між ЗСУ та російськими окупантами довели реалістичність дипломатичного варіанту закінчення війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти