Єлизавета II вийшла в світ і підкорила неймовірно стильним образом

24 травня 2021, 16:30
Королева Єлизавета II вийшла в світ вся в червоному і з сяючою посмішкою.

Королева Єлизавета II вийшла в світ з сяючою посмішкою на обличчі і неймовірно яскравому образі.

Як відзначають користувачі Мережі, такою щасливою Її Величність ніхто не бачив після смерті чоловіка принца Філіпа 9 квітня.

"У суботу Її Величність королева відвідала роту HMS Queen Elizabeth в Портсмуті, щоб попрощатися з ними перед першим операційним розгортанням корабля", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці королівської сім'ї в Facebook.

95-річна королева є спонсором HMS Queen Elizabeth, одного з двох найбільших військових кораблів, коли-небудь побудованих Королівським флотом.

Її Величність була присутня під час спуску на воду HMS Queen Elizabeth 4 липня 2014 року в Росайті, Шотландії, а також відвідувала церемонію введення в експлуатацію корабля в Портсмуті в 2017 році.

читайте такожЄлизавета II порушила традицію через похорон Філіпа заради принца Гаррі

"Під час візиту королева зустрілася з деякими з 1700 військовослужбовців Королівського флоту, ВПС і Королівської морської піхоти, а також 250 морських піхотинців США, які готуються до роботи на борту HMS Queen Elizabeth", - повідомляє пресслужба королівської сім'ї.

Екіпаж корабля попрощався, вигукнувши Тричі "Ура!" Її Величності Королеві.

читайте такожСин Єлизавети II розповів, як вона переживає смерть принца Філіпа

Смерть принца Філіпа - про що раніше писав Главред:

  • В останні роки принц Філіп мав проблеми зі здоров'ям. Три роки тому, в квітні 2018 року, він був доставлений в медустанову імені короля Едуарда VII в Лондоні – для проведення операції на стегні.
  • У січні 2019 року принц Філіп, будучи за кермом позашляховика, потрапив у ДТП поблизу Сандрінгемського палацу на сході Англії. З перевернутого транспортного засобу чоловік королеви вибрався самостійно, йому допомогли очевидці аварії.
  • 9 квітня у віці 99 років помер чоловік британської королеви - принц Філіп. Про це раніше з'явилося повідомлення на сторінці королівської сім'ї в Twitter.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти