"Чия б корова мукала": Лукашенко грубо пояснив, чого потрібно боятися Зеленському

13 листопада 2020, 19:40
Лукашенко дорікнув Зеленському в падінні рейтингів президента України.
Олександр Лукашенко
Лукашенко порадив Зеленському мовчати / Скріншот Telegram-канал Пул першого

Президенту України Володимиру Зеленському слід утриматися від порад і самому побоюватися можливої проблеми з легітимністю влади. Політик стрімко втрачає довіру народу, тому повинен мовчати.

Про це заявив білоруський президент Олександр Лукашенко під час зустрічі з журналістами в п'ятницю, 13 листопада, повідомляє Telegram-канал Пул першого.

"Володі Зеленському треба зараз побоюватися, щоб його хтось не назвав просто Зеленським, а не президентом. Як на мене, все до того йде. З 70% с зайвим він обвалився ось недавно: хто 22%, хто 28% хто 30% дає. Треба примудритися, щоб за 1,5-2 роки обвалити довіру до себе з боку народу. Тому грубо скажу: чия б корова мукала, а Зеленського – мовчала", - підкреслив Лукашенко.читайте такожЛукашенко розповів, про що Путін просив поговорити із Зеленським

Україна - Білорусь новини

  • У серпні Олександр Лукашенко звинуватив країни Євросоюзу, а також Україну та Володимира Зеленського у втручанні до внутрішньополітичної ситуацію у Білорусі та фінансуванні білоруської опозиції.
  • У зв'язку зі звинуваченнями Лукашенка і видачі Росії бойовиків ПВК Вагнера, яких у Києві звинувачують в участі у військових діях на Донбасі на боці бойовиків "ЛДНР", Україна прийняла рішення переглянути дипломатичні відносини з Білоруссю. Більше того, у Києві висловили готовність запровадити санкції проти Мінська.
  • 30 вересня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що офіційний Київ, називатиме білоруського главу без визначення його посади – просто Олександр Лукашенко.
  • 29 жовтня Лукашенко заявив, що Україні не слід робити різких заяв на адресу Білорусі, тоді як Володимир Зеленський, який програв місцеві вибори, спочатку повинен розібратися у власній країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти