"Безграмотна похмура орда в лаптях": Невзоров розвіяв міф про "велич" Росії

26 квітня 2022, 15:41
1035
Журналіст в черговий раз висміяв путінську Росію.
Олександр Невзоров
Олександр Невзоров / facebook.com/nevzorovanevzorov

У Росії змінили правила визначення "іноземних агентів". Тепер до списків можуть потрапляти ті, хто "потрапив під іноземний вплив".

На чергову маячну ініціативу російської влади відреагував журналіст і публіцист Олександр Невзоров. На своєму Telegram-каналі він нагадав, що "велич" Росії було запозичено в інших країн.

"При нагоді нагадайте цьому збіговиську ідіотів, що вся Т.зв. "Росія" це результат "іноземного впливу". Нічого свого у неї ніколи не було. Виключіть всі створили її "Іноземні впливи", починаючи від науки і права, до культури і техніки - і ви отримаєте безграмотну похмуру орду в лаптях", - зазначив Невзоров.

відео дня

"Іноземний агент"

З точки зору російської держави, це особа, яка отримує фінансування з-за кордону і бере участь у політичній діяльності, поширенні відомості як засіб масової інформації або зборі військово-технічних відомостей.

читайте також"Війна моментально завершиться": Невзоров розповів, як зупинити РосіюНагадаємо, в російському Санкт-Петербурзі створили бота для доносів. Таким чином путінська " Єдина Росія "має намір"боротися з фейками про війну".

Цю новину не залишив без уваги російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров. В характерній йому манері він жорстко розніс спроби приховати правду про звірства російських солдатів в Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти