Байден виступить із терміновим зверненням: у Білому домі назвали теми

15 лютого 2022, 22:25оновлено 16 лютого 2022, 00:37
857
У Білому домі заявили, що США як і раніше вважають, що дипломатія і деескалація є найкращим шляхом просування вперед, але вони готові до будь-якого сценарію.
Джо Байден
Джо Байден виступить зі зверненням 15 лютого / Фото Reuters

Сьогодні президент США Джо Байден виступить зі зверненням. Зокрема, воно стосуватиметься ситуації навколо України, повідомляє видання CNN.

"Президент Джо Байден представить оновлену інформацію про поточну ситуацію в Україні сьогодні о 15:30 за східним часом", - повідомило джерело видання, знайоме з ситуацією.

У своєму виступі Байден повторить, що США "залишаються відкритими для дипломатії високого рівня... спираючись на численні дипломатичні шляхи, які ми і наші союзники і партнери запропонували Росії в останні місяці".

відео дня

При цьому в Білому домі заявили, що США як і раніше вважають, що дипломатія і деескалація є найкращим шляхом просування вперед, але вони готові до будь-якого сценарію.

Про що говоритиме Байден

За інформацією Білого дому, Байден під час свого звернення надасть останню інформацію про події, пов'язані з Україною, але не оголошуватиме про нову політику, повідомила прес-секретар Білого дому Джен Псакі.

"Джо Байден розповість про ситуацію на місцях, про кроки, які ми зробили, про дії, які ми готові зробити, про те, що поставлено на карту для США та всього світу, і як це може вплинути на нас удома", - написала вона .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти