Байден зізнався, чому наполягав на особистій зустрічі з Путіним

16 червня 2021, 22:59
За його словами, в першу чергу особиста зустріч з Путіним була необхідна, щоб визначити області практичної роботи.
Путін, Байден
Байден пояснив, чому хотів особистої зустрічі з Путіним

Лідер США Джо Байден повідав про те, чому хотів особисто зустрітися зі своїм колегою Володимиром Путіним - він вважає, деякі теми не можна обговорити телефоном.

"Було важливо зустрітися (з Путіним - ред.) особисто, щоб не було помилок або спотворень того, про що я хотів повідомити. Я зробив те, для чого прийшов", - сказав Байден під час прес-конференції за підсумками саміту США РФ на вищому рівні в Женеві.

За його словами, в першу чергу особиста зустріч з Путіним була потрібна, щоб визначити області практичної роботи, яку США і Росія могли б виконати для просування спільних інтересів і на благо всього світу.

"Повідомити безпосередньо, безпосередньо, що США відреагують на дії, які завдають шкоди життєво важливим інтересам Сполучених Штатів або союзників", - додав він.

Байден також підкреслив, що особиста зустріч була необхідна для чіткого викладу пріоритетів та цінностей США.

"Щоб він почув це прямо від мене", - уточнив американський президент.

Раніше Главред писав про те, що саміт США і Росії, у рамках якого пройшла зустріч президентів Джо Байдена і Володимира Путіна, відбувся в середу, 16 червня, в Женеві.

Американський глава держави Джо Байден під час телефонної розмови заявив президенту України Володимиру Зеленському про те, що на зустрічі в Женеві він оголосить Путіну про підтримку територіальної цілісності і суверенітету Української держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти