"Як на дистанційці корів доїти?": Лукашенко вразив черговим перлом

4 квітня 2020, 20:59
Президент Білорусі вважає, що дистанційна робота "розколює суспільство".
Лукашенко
Лукашенко розкритикував удаленку / Reuters

Під час швидкого поширення китайського коронавірусу світом, президент Білорусі Олександр Лукашенко різко висловився про дистанційну роботу з дому у зв'язку із карантином.

За його словами, це призведе до розколу суспільства. Про це він заявив під час робочої поїздки на найбільший агропромисловий комплекс країни "Серволюкс", передає прес-служба білоруського лідера.

"Скажіть, як там на дистанційці доїти корів, або вихідний оголосити? Це нереально. А хтось буде сидіти вдома без роботи, і їм зарплату зберігати. Це що, справедливо? Ми розколюємо суспільство. Цього робити не можна", — сказав він під час спілкування з журналістами.

читайте такожЛукашенко сміливо висловився про політику України на Донбасі

При цьому Лукашенко розповів, що в країні, найімовірніше, на тиждень будуть продовжені канікули у школярів. Причиною цього він назвав бажання самих батьків.

Коронавірус в Білорусі


Раніше Главред писав, що під час пандемії Лукашенко продовжує вести звичний спосіб життя, не дотримується карантину і займається спортом. Так, після гри в хокей, він назвав знаходження на льоду кращим антивірусним засобом, а також зізнався, що пандемія коронавірусу ніяк не вплинула на його спосіб життя.

Також нагадаємо, Лукашенко заявив, що громадяни країни точно не помруть із голоду у зв'язку зі смертоносним китайським коронавірусом, через який була оголошена пандемія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти