У Домінікані українці у вишиваках зажадали від Зеленського евакуації: відео

23 березня 2020, 10:16
Усього у Домініканській Республіці застрягли через скасування перельотів більше сотні українських туристів.
Українці, Домінікана
Українці, Домінікана / скріншот з відео

Українські туристи, які через карантину через китайського коронавіруса застрягли у Домініканській Республіці, звернулися до президента України Володимира Зеленського і зажадали, щоб той надав для їх евакуації президенский авіалайнер.

Хлопець і дівчина у вишиванках записали відеозвернення до глави держави. "Звертаюся до президента Володимира Зеленського. Ми вимагаємо евакуації, ми вимагаємо відправити за нами на президентський борт!" – заявив молодий чоловік.

За його словами, в Домінікані чекають евакуації безліч туристів з України – 129 осіб ( у тому числі - 20 неповнолітніх). Люди постійно консультуються з посольством і консулами, однак дипломати не володіють достатніми відомостями з приводу евакуації.

"У нас є одна геніальна ідея: якщо ви не можете знайти рейс або чартерний літак, який зможе нас забрати, – відправите за нами свій президентський борт! На початку своєї каденції ви обіцяли, що все державне майно, яке є в України, стане доступним для громадськості. Виконайте обіцянку! Дайте нам адекватну суму для польоту, і ми готові летіти додому!", – підсумував хлопець.

Нагадаємо, раніше глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій заявив про те, що українські авіакомпанії організують і здійснять 47 міжнародних рейсів - для евакуації українців на Батьківщину (тих, хто не встиг повернутися аж до закриття льотного повідомлення за пандемії коронавіруса).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти