"Ердоган прозріє": посол США в НАТО зробила важливу заяву про атаку в Сирії

28 лютого 2020, 10:27
Посол нагадала, що купівля Туреччиною російських систем протиракетної оборони С-400 зіпсувала відносини між Анкарою і Вашингтоном.
Ердоган
Посол США в НАТО висловила надію, що Ердоган прозріє / Reuters

Влада Туреччини незабаром зрозуміє, що являє собою Росія, і хто насправді є надійним партнером Анкари, заявила посол США в НАТО Кейт Бейлі Хатчісон.

"Ми намагалися усіма можливими способами пояснити нашому союзникові, що ми хочемо залишитися в альянсі, що посеред їх країни не може розташовуватися російська система протиракетної оборони. Сподіваємося, що президент Ердоган побачить, що ми є їх минулим і майбутнім союзником, і що вони повинні позбутися С-400. Вони побачать, що являє собою Росія. Вони тепер бачать, що вона (влада Росії, – ред.) робить. І якщо вони атакують турецьких солдатів, то це має переважити все, що відбувається між Туреччиною і Росією", - сказала Хатчісон, передає Голос Америки.

При цьому посол нагадала, що купівля Туреччиною російських систем протиракетної оборони С-400 зіпсувала відносини між Анкарою і Вашингтоном.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, турецькі війська розгорнули атаку по всім відомим об'єктах режиму Башара Асада в Сирії. Це сталося після того, як 27 лютого авіація РФ атакував турецький конвой в сирійській провінції Ідліб.

Голова управління зі зв'язків адміністрації президента Реджепа Ердогана Фахреттин Алтун заявив, що Туреччина дасть багаторазову відповідь на вбивства своїх військових.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти