Сенатори-демократи запропонували завдати нового удару по Росії та особисто по Путіну

25 лютого 2020, 07:37
РФ хочуть покарати за втручання в американські вибори президента.
Путін
Володимир Путін / Reuters

Одразу троє впливових сенаторів від Демократичної партії закликають Держдепартамент США ввести "негайні санкції" проти Російської Федерації та особисто господаря Кремля Володимира Путіна.

Документ з відповідною вимогою до держсекретаря США Майкла Помпео і міністра фінансів Стівена Мнучіна підписали лідер демократів в Сенаті Чак Шумер, старший член Міжнародного комітету Сенату Менендес і сенатор Шеррод Браун, передає Axios.

Головною причиною введення санкцій проти Росії та Путіна називається втручання Росії в американські вибори президента.

відео дня

"Ми закликаємо вас негайно і обов'язково ввести санкції проти уряду Російської Федерації, будь-яких російських суб'єктів, які вважаються відповідальними за таке втручання, а також тих, хто діє від їхнього імені або надає матеріальну або фінансову підтримку цим зусиллям втручання у вибори", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, раніше Вашинґтон ввів проти Москви нові масштабні санкції. Причиною такого рішення став закон про нерозповсюдження зброї масового знищення.

Згідно з повідомленням Держдепу США у Федеральному реєстрі, під нові обмеження потрапили три російські організації, що займаються зброєю, а саме: Кумертауське авіаційне виробниче підприємство; військово-промислова корпорація " Науково-виробниче об'єднання машинобудування; Конструкторське бюро приладобудування.

Зазначається, що дії цих компаній порушують національне законодавство США щодо поширення зброї масового знищення відносно Ірану, КНДР і Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти