Парашути не розкриваються при катапультуванні: РФ "утилізує" збитих в Україні пілотів

9 березня 2022, 21:04оновлено 9 березня 2022, 21:36
За два дні ЗСУ знищили вісім повітряних цілей в районі проведення операції Об'єднаних сил і в Київській області.
Парашути не розкриваються при катапультуванні: РФ 'утилізує' збитих в Україні пілотів
/ Facebook/GeneralStaff.ua

У вівторок і середу, 8-9 березня, засобами протиповітряної оборони Повітряних сил ЗС України було знищено щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення операції Об'єднаних сил та в Київській області.

"Винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ С-300 і Бук-М1 знищили 4 штурмовики Су-25, два вертольоти російських окупантів також є підтвердження на дві збиті крилаті ракети. Штурмовики і бомбардувальники Повітряних сил на різних стратегічних напрямках продовжують підтримувати дії Сухопутних військ і наносять ракетно-бомбові удари по колонах ворожої техніки", - йдеться в повідомленні Командування Повітряних сил ЗСУ.

Таким чином, як зазначило Командування Повітряних сил ЗСУ, за оперативними підрахунками, маємо наступні втрати ворожої авіатехніки: літаки - 56 і вертольоти 82 одиниці.

відео дня

Що відомо про збитих льотчиків РФ в Україні

Як підкреслили у Головному управлінні розвідки Міноборони, у збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути.

Зазначається, що нещодавно українською системою ППО був збитий російський літак Су-27. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув.

"Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів Путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут. Зараз проводиться детальне вивчення уламків цього і раніше збитих літаків російських фашистів, з попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може стати його умисне неправильне складання перед вильотом", - додали в українській розвідці.

Парашути не розкриваються при катапультуванні: РФ 'утилізує' збитих в Україні пілотів

читайте такожУ Вишгороді бійці ЗСУ збили ще одну ворожу "вертушку"

Міністерство оборони Великобританії дало оцінку протиповітряній обороні України за 14 днів війни.

"Українські засоби ППО, мабуть, домоглися значних успіхів у боротьбі з сучасними бойовими літаками Росії, що, ймовірно, завадило їм домогтися будь-якого ступеня контролю над повітрям", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти