"Довіри немає": Данілов назвав головну умову і формат обміну Медведчука

18 квітня 2022, 21:17оновлено 18 квітня 2022, 21:56
Росія не виконує домовленості, тому повинні бути посередники, підкреслив секретар РНБО.
Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

Обмін підозрюваного у державній зраді народного депутата Віктора Медведчука відбуватиметься за посередництва третьої сторони, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Як підкреслив він у ефірі інформаційного телемарафону, Україна усвідомлює, що має справу з Росією, яка не виконує домовленостей, тому мають бути посередники.

"Ми усвідомлюємо, з ким ми маємо справу, довіри немає. Якщо це відбуватиметься, то це відбуватиметься, можливо, за посередництва третьої сторони для того, щоб ми чітко розуміли, що всі виконують свої домовленості, які беруть на себе", - підкреслив секретар РНБО.

За його словами, до росіян немає довіри, тому що вони "дуже часто, коли беруть зобов'язання, то забувають їх виконувати". "І це є великою трагедією саме для них - вони себе завели в таку пастку, коли їм вже ніхто не довіряє", - додав Данілов.

Водночас секретар РНБО зазначив, що на сьогодні немає від російської сторони відповіді з приводу звернення Медведчука. "Треба дочекатися, чи потрібен Медведчук взагалі Путіну і РФ. Відповіді на це питання ми не отримали", - сказав Данілов.

читайте такожМедведчук погодився на обмін: Марченко терміново звернулася до кума Путіна

Нагадаємо, раніше дружина нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука відома ведуча Оксана Марченко записала звернення до політиків у зв'язку із затриманням її чоловіка.

У зверненні до Володимира Зеленського вона зажадала звільнення Медведчука.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти