Ігар Тишкевич. Хто буде після Євгена Пригожина і чи чекати нового походу на Москву?

23 серпня 2023, 22:13
454

Власник ПВК Вагнер Євген Пригожин, як і кілька його наближених (включаючи Дмитра Уткіна) загинули під час аварії літака в Тверській області.

Причини аварії називаються різні. Російські державні ЗМІ говорять і про аварію і про теракт. Але частина воєнкорів говорить про успішну роботу російської ППО. І публікує відповідні відео-кадри. Де чітко видно "гриб" від вибуху ракети ППО і падаючий бізнес-джет.

Що це було - загибель або вбивство - зараз будуть активно обговорювати. Я ж пропоную сконцентруватися на значенні цієї події.

Відеоблог Ігара Тишкевича.

Хто такий Ігар Тишкевич

Білоруський аналітик, публіцист, блогер, експерт програми "Міжнародна і внутрішня політика" Українського інституту майбутнього. Автор аналітичних публікацій про білоруську та українську політику та економіку. Дослідницькі інтереси: еволюція політичних систем і політичних інститутів у країнах, що переживають трансформацію; суспільні відносини, можливості корекції системи відносин і впливу на неї; зв’язок економічних відносин і міжнародної політики, взаємний вплив; регіональна політика – Східна Європа і Причорномор’я. Розробив низку навчальних програм та тренінгів з комунікацій, політичних кампаній, пише uifuture.org.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти