ЗСУ потужно розбили 6 складів боєприпасів окупантів - генерал

31 серпня 2023, 22:58
647
Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1186 вогневих завдань.
ЗСУ потужно розбили 6 складів боєприпасів окупантів - генерал
ЗСУ атакують окупантів на Таврійському напрямку / колаж: Главред, фото: 59 ОМПБр

Бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що на Таврійському напрямку триває робота Сил оборони.

Загалом, протягом минулої доби ворог 14 разів атакував наші позиції та здійснив 632 обстріли, завдав 3 ракетних та 21 авіаудару, зазначив Тарнавський у своєму Telegram-каналі.

"Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1186 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога склали 181 особа (безповоротні - 45, поранені - 135, полон - 1). Знищено 15 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 3 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, 1 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки та 1 одиниця спеціальної техніки", -

відео дня

Також генерал повідомив, що ЗСУ знищили 6 складів боєприпасів та 1 пункт управління ворога.

Контрнаступ ЗСУ: ситуація на фронті

Нагадаємо, що на Мар’їнському напрямку ЗСУ стримують наступ окупантів. У Генштабі ЗСУ повідомили, що за добу відбулось 25 бойових зіткнень у зоні бойових дій. Ворог бив по позиціях ЗСУ та населених пунктах.

Жданов розкрив, що ЗСУ вийдуть до Азовського моря цього року. Військовий експерт Олег Жданов. вважає, що цього року українські військові вийдуть до Азовського узбережжя, але звільнити Маріуполь ще не вийде.

Українські воїни просунулися на Запоріжжі. На Мелітопольському напрямку українські військові просунулися вперед в глибину оборони російських окупантів. ЗСУ захопили російські позиції і знищили до роти окупантів.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти