"Жити з шаленим собакою по сусідству": Комаровський запропонував свій післявоєнний рецепт життя з РФ

11 квітня 2023, 01:36
Медик Євген Комаровський запропонував спосіб, який дозволить українцям у майбутньому безпечно співіснувати з таким небезпечним сусідом, як Росія.
Комаровський, Росія
Євген Комаровський / колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відразу після закінчення війни країна-агресор Російська Федерація буде як і раніше залишатися небезпечним сусідом для України. І тому українці повинні бути готові до її повторних ймовірних атак. Таку думку в інтерв'ю порталу "Гордон" висловив відомий український медик і телеведучий Євген Комаровський.

"Навіть якщо там [в країн - агресора Росії ‒ Главред] завтра зміниться влада і буде найдемократичніший уряд, який буде падати в ноги і буде цілувати всіх в десна і розповідати, як вони помилилися і готові за все платити, все одно ми повинні жити за швейцарським або ізраїльським зразком", — вважає Комаровський.

Медик переконаний, що українцям доведеться завжди "жити з скаженим собакою по сусідству", оскільки Росія залишатиметься "непрогнозованим сусідом".

Причому Комаровський вважає-для того, щоб відчувати себе в безпеці, кожен українець незалежно від статі і віку зобов'язаний мати вдома сейф зі зброєю.

"Ти повинен складати іспити на те, що ти маєш право зі зброєю поводитися і т.д. і раз на три роки – хочеш, не хочеш – йди, будь ласка, на місяць на тренування", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше відомий лікар Євген Комаровський заявив-у російського диктатора Володимира Путіна може бути онкологія,

"Хвороби, яка змусить його відійти, покинути трон в найближчі чотири-п'ять років я не бачу. Він може страждати, але їх медицина може підтримувати його в стані, коли він буде приймати рішення", — пояснив фахівець.

До того військовий експерт Олег Жданов заявляв про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти