Зеленський анонсував тисячу об'єктів "Великого будівництва"

3 червня 2021, 17:02оновлено 27 грудня 2021, 19:07
Для успішної реалізації програми "Велике будівництво" необхідна злагоджена робота як центральної, так і місцевої влади.
Зеленський анонсував тисячу об'єктів 'Великого будівництва'

Відповідно до плану президентської програми "Велике будівництво" у найближчі роки мають бути збудовані щонайменше 1000 об'єктів у всіх регіонах України. Про це під час засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих і регіональних влад України, що відбулося в четвер у Хмельницькому, заявив ініціатор інфраструктурної програми Президент Володимир Зеленський, пише "Інтерфакс Україна".

"Майже 1000 об'єктів проєкту "Велике будівництво" на 2021 рік і проєкти, заплановані на наступні роки, обов'язково мають бути добудовані, реконструйовані та введені в експлуатацію. Бажано вчасно", - сказав Президент.

За його словами, для успішної реалізації програми "Велике будівництво" необхідна злагоджена робота як центральної, так і місцевої влади.

відео дня

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомляв, що в 2021 році в ході "Великого будівництва" в Україні буде побудовано і реконструйовано 95 шкіл, 70 садків, 80 стадіонів, 29 басейнів та 177 приймальних лікарняних відділень. Крім цього, буде оновлено 6500 км доріг місцевого і державного значення, а також 150 мостів і штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти