Закрила в квартирі і пішла на п'янку: українка піде під суд через загибель дітей під час пожежі

2 вересня 2021, 16:16
Після моторошного інциденту жінка втекла з міста, але її вдалося знайти.
Закрила в квартирі і пішла на п'янку: українка піде під суд через загибель дітей під час пожежі
Тепер недбайливу мати чекає в'язниця

У місті Марганець на Дніпропетровщині жінка залишила двох малолітніх дітей у квартирі з увімкненим обігрівачем. Через несправну проводку сталася пожежа, в результаті якої малюки загинули.

Кричущий інцидент стався ще 28 листопада 2020 року. За даними слідства, жінка залишила двох дітей чотирьох та одного року самих в квартирі, включила електрообігрівач, закрила двері на ключ і пішла вживати алкогольні напої.

відео дня

"Слідчим за погодженням з прокурором їй вручили повідомлення про підозру за ст.166 Кримінального кодексу України. Після оголошення підозри у скоєнні злочину, 38-річна жінка стала переховуватися від слідства", - розповіли у відділі комунікацій поліції області.

Як з'ясувалося, підозрювана перебувала на обліку поліції і притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків. Більш того, вона була позбавлена батьківських прав щодо старших дітей.

читайте також"Вийшла купити суміш": у Кіровоградській області авто на швидкості розчавило маму трьох дітейПоліцейські розшукали та затримали жінку в Києві. Сьогодні її взяли під варту в залі суду без права внесення застави. Жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Раніше Главред писав, що на Житомирщині трагічно загинула 6-річна дитина. Тіло хлопчика виявили після пожежі в сараї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти