"Навіщо я сюди поїхав?!": українці перехопили розмови деморалізованих російських військових

5 березня 2022, 10:32
Солдати РФ під час телефонних розмов з рідними зізнаються, що не хотіли їхати в Україну, проте бояться потрапити у в’язницю за "зраду батьківщини".
'Навіщо я сюди поїхав?!': українці перехопили розмови деморалізованих російських військових
Українці перехопили розмови деморалізованих російських військових/ Reuters

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко наголосив, що російські окупанти, які зараз перебувають на території України, деморалізовані, почуваються покинутими і зрадженими.

Геращенко оприлюднив відео із записом телефонних розмов російських солдатів з рідними і друзями.

У ролику можна почути, як російський солдат говорить по телефону зі своєю мамою. Вона каже сину, що якщо його "спробувати витягнути", то йому світить від 20 років до пожиттєвого ув’язнення за статтею про "зраду батьківщини". При цьому вона стверджує, що в командира полка є ціла пачка документів про згоду на участь у війні, які нібито підписали російські військові. Сам солдат запевняє, що нічого не підписував.

відео дня

Із другої розмови іншого військового РФ зі своїм другом стає зрозуміло, що солдат нібито не міг відмовитися від участі у бойових діях. При цьому, відповідаючи на запитання свого друга про втрати, він говорить, що з усього взводу лишилися живими лише три людини.

"Думаю, навіщо я сюди взагалі поїхав", – відповідає російський солдат.

Раніше повідомлялося, що в Росії досі відмовляються говорити про тисячі загиблих під час вторгнення в Україну солдатів. При цьому Комітет солдатських матерів просто "завалений" дзвінками і листами матерів російських військових, які втратили зв'язок з дітьми.

Також раніше, ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко зазначав, що втрати Росії у війні з Україною уже величезні, і постійно збільшуються. При цьому Москва не розраховувала на такий варіант розвитку подій. Втрати почнуть серйозно впливати на росіян, коли ця кількість перетне психологічну позначку у 10 тисяч осіб, заявив Романенко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти