За "злив" компромату проти нардепа Гео Лерос отримав $20 тис – експерт

28 вересня 2021, 14:42оновлено 28 вересня 2021, 15:16
За

Народний депутат Гео Лерос отримав 20 тис доларів за дискредитацію нардепа Миколи Тищенко та бізнесмена Дениса Комарницького. Відео з подробицями про заробітки нардепа опублікував політичний експерт Михайло Шнайдер у своєму Facebook.

"Друзі, сьогодні спливло дуже цікаве відео з пригодами нашого відомого "Борця з корупцією і корупціонерами" Гео Лероса. На якому він отримує чергове завдання і, звичайно ж, пухкий конверт з готівкою. Просто дивіться і насолоджуйтесь", - коментує експерт.

відео дня

Минулого року Гео Лерос оприлюднив аудіозапис, на якому голоси, схожі на голоси народного депутата Миколи Тищенка та бізнесмена Дениса Комарницького, обговорюють кришування корупції. Лерос з трибуни Верховної Ради заявив, що отримав аудіозапис від свого таємного інформатора з СБУ, якому наказали знищити усі докази цієї справи.

На новому відео зафіксовано, як Лерос обговорює оприлюднення цього аудіозапису. Він отримує детальні інструкції та 20 тис доларів від замовника в одному з офісних центрів Києва. Слова замовника майже дослівно співпадають з тим, що казав з трибуни Лерос.

За
За
За
За

Раніше в мережі оприлюднили відео, згідно якого Гео Лерос домовлявся про підпал своєї машини та отримав за це компенсацію

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти